Om oss

För många bostadsrättsföreningar, stora som små, kan det vara en utmaning att navigera i komplexa beslut, hantera ekonomiska utmaningar eller förstå de juridiska aspekterna av sina handlingar. Nedan kan du läsa om de tjänster vi erbjuder till Sveriges bostadsrättsföreningar.

Magnus Thulin, civilekonom

Driver teknikföretaget Notiz Informationsskärmar och är utbildad ekonom med styrelsecertifiering från Styrelseakademin. Besitter följande nuvarande och tidigare uppdrag: Sveriges riksdag (ersättare), Brf Päronlunden (ordförande), Industrinätverket (ordförande), Skånes universitetssjukhus SUS (ledamot). Tidigare vice och tf ordförande för Centerpartiet i Malmö

Johan Braw

Johan Braw, jur. kand.

Johan Braw är jur kand, och driver J Braw AB. Han erbjuder fastighetsägare, kommun/region och proptech biträde inom juridik- och ledningsfrågor. Johan har tidigare varit vd i allmännyttan och i bygg- och arkitektbolag i noterad koncern, liksom chef och jurist i två kommuner och biträdande jurist på advokatbyrå. Johan eftersträvar alltid att förena det juridiskt möjliga med det som är mest ändamålsenligt ur ett helhetsperspektiv. Han har gedigen erfarenhet av styrelsearbete, ledarskap och bostadsfastigheter. Han är också certifierad styrelseledamot av Styrelseakademien.

Externa Styrelseordförande

Att ha rätt ledarskap på plats kan göra all skillnad. Vi erbjuder tjänsten som extern styrelseordförande, där vi tillför vår expertis och objektivitet för att hjälpa er förening att trivas och växa på bästa sätt. Med vår breda erfarenhet kan vi erbjuda vägledning, stöd och ett nytt perspektiv i styrelsearbetet.

Talesperson

För många föreningar är det viktigt att ha en röst som kan företräda dem i externa sammanhang. Vare sig det handlar om förhandlingar, media, samarbetspartners eller andra intressenter, står vi redo att fungera som er talesperson. Med en kombination av professionalism och djup förståelse för er förening kan vi säkerställa att ditt budskap kommuniceras på rätt sätt.

Rådgivning inom Ekonomi & Juridik

Vår kompetens sträcker sig även till ekonomisk och juridisk rådgivning. Med vår kunskap och insikt kan vi hjälpa din förening att fatta välgrundade beslut, minimera risker och optimera möjligheter.

Vi är här för att vara en partner, en vägledare och en förlängning av er förening. Låt oss tillsammans bygga en ljusare framtid för er bostadsrättsförening. Varmt välkommen till oss!

Kontakt

Ditt namn(Obligatoriskt)
Här kan du skriva vad ärendet gäller. All information behandlas konfidentiellt.
Rulla till toppen